06-13819025 info@vlammendbhv.nl

Contactinformatie

Heeft u vragen of wilt u informatie over de mogelijkheden? Bel mij of neem contact op via het formulier hiernaast.

Vlammend BHV
Toon de Bruijn
Maalbergenstraat 1
4884 MT Wernhout

Bel 06-13819025

KvK 20149638

Privacy

Vlammend gaat zeer zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Door u aan te melden bij Vlammend gaat u akkoord met dit Privacy Statement. Tevens gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van uw gegevens door Vlammend. U kunt deze website anoniem raadplegen. Vlammend is niet geïnteresseerd in namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit vn de bezoekers van deze website.

Vlammend zal de door de gebruiker opgegeven persoonsgegevens alleen gebruiken voor het beheer en de uitvoering van haar eigen diensten en/of faciliteiten, t.w. het geven van cursussen en adviezen t.b.v. BHV-cursussen en gerelateerde trainingen en adviezen. Deze gegevens zullen nooit voor enig ander doeleinde gebruikt worden en/of aan derden worden verstrekt voor een ander doel dan in relatie tot de te geven cursussen.

De verstrekte gegevens zullen niet langer dan strikt nodig worden bewaard.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@vlammendbhv.nl. Vlammend zal zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken op uw verzoek reageren